Skip to main content

Industriële
reiniging

Het reinigen van fabriekshallen wordt in verschillende branches succesvol uitgevoerd. De veranderende omgevingsfactoren, zoals arbeidsomstandigheden en hygiëne, vormen telkens weer een uitdaging om te komen tot een efficiënt werkschema.

Industriële reiniging is voor
R&S Cleaning een specialisatie

Het reinigen van fabriekshallen wordt in verschillende branches succesvol uitgevoerd. De veranderende omgevingsfactoren, zoals arbeidsomstandigheden en hygiëne, vormen telkens weer een uitdaging om te komen tot een efficiënt werkschema. R&S Cleaning heeft industriële reiniging in de volgende specialisaties:

Stof- en vetvrij maken van fabriekshallen

Reinigen van muren / wanden, plafond en damwandbeplatingen

Reinigen van productielijnen

Verwijderen van afvalproducten tijdens het productieproces

Ervaren en VCA gecertificeerde specialisten worden ingezet bij industriële reinigingswerkzaamheden. U heeft als opdrachtgever voor, tijdens en na afloop van onze dienstverlening contact met een vaste projectleider. Regelmatig vinden er zowel in- als extern evaluatiemomenten plaats om ervoor te zorgen dat alles naar ieders tevredenheid verloopt. Intensief overleg is noodzakelijk om te komen tot een goede reiniging. Een proefreiniging blijkt in de praktijk voor beide partijen een goed inzicht te geven in het te behalen reinigingsniveau.