Skip to main content

Schoonmaakbedrijf
Barendrecht

Dient er beroep te worden gedaan op een schoonmaakbedrijf Barendrecht waar je er zeker van bent dat het werk naar behoren zal worden uitgevoerd, bij R&S Cleaning ben je aan het juiste adres. Wat voor schoonmaakopdracht er ook uitgevoerd moet worden, een tevreden eindresultaat is altijd een feit.

Ervaren &
Betrouwbaar

Wij hanteren naast klassieke schoonmaakmethoden ook de allernieuwste, innovatieve technieken. Kiest u ook voor de juiste service en betaalbare schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit &
Service

Met een accurate en doelgerichte werkwijze bieden wij u kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Gebruikmakend van zowel traditionele schoonmaakmethodes als geavanceerde middelen en machines, uitgevoerd door ons vakkundige team.

Allround &
Gespecialiseerd

Vloeronderhoud bevat naast reinigen ook conserveren en beschermen, daarom verzorgen we met onze speciale vloerreinigingsmachines snel de benodigde vloerbehandeling, zoals schrobben, in de was zetten en coaten.

Hulp schoonmaakbedrijf
Barendrecht

Hulp schoonmaakbedrijf
Barendrecht

Medewerkers en logboek schoonmaakbedrijf

Schoonmaakklussen zullen nooit op één bepaalde manier worden aangepakt. Voor elke klus is er namelijk een eigen proces nodig wat weer een specifieke expertise vereist. R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Barendrecht heeft medewerkers in dienst die over de juiste kwalificaties beschikken om met dit soort vraag om te gaan. Doe je zaken met R&S Cleaning, dan staat het vast dat het werk naar behoren zal worden uitgevoerd.

Bij de uitvoer van schoonmaakwerk zal er altijd in een bepaalde volgorde gewerkt moeten worden. Het is daarom van groot belang dat elke stap nauwkeurig wordt vastgelegd. Als schoonmaakbedrijf Barendrecht lost R&S Cleaning dit op middels een logboek. In het logboek worden alle werkzaamheden nauwkeurig genoteerd, zodat jij als klant precies kunt zien of alles conform afspraken en procedures wordt uitgevoerd.

Schoonmaakdiensten

Kantoor
schoonmaak

Bouwkeet
schoonmaak

Vloer-
onderhoud

Industriële
reiniging

Natuursteen
onderhoud

Gevel-
reiniging

Sanitair
reiniging

Huismeester

Millieu-
schade