Skip to main content

Schoonmaakbedrijf
Schiedam

Wil je gebruikmaken van een schoonmaakbedrijf Schiedam waar optimale service voorop staat, R&S Cleaning is de schoonmaakbedrijf waar je wezen moet. Ongeacht de schoonmaakopdracht, er wordt altijd gezorgd voor een perfect resultaat. Specialistische kennis zorgt er namelijk voor, dat je altijd kunt rekenen op de expertise van R&S Cleaning.

Ervaren &
Betrouwbaar

Wij hanteren naast klassieke schoonmaakmethoden ook de allernieuwste, innovatieve technieken. Kiest u ook voor de juiste service en betaalbare schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit &
Service

Met een accurate en doelgerichte werkwijze bieden wij u kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Gebruikmakend van zowel traditionele schoonmaakmethodes als geavanceerde middelen en machines, uitgevoerd door ons vakkundige team.

Allround &
Gespecialiseerd

Vloeronderhoud bevat naast reinigen ook conserveren en beschermen, daarom verzorgen we met onze speciale vloerreinigingsmachines snel de benodigde vloerbehandeling, zoals schrobben, in de was zetten en coaten.

Aanspreekpunt
schoonmaakbedrijf Schiedam

Aanspreekpunt
schoonmaakbedrijf Schiedam

Schoonmaakwerkzaamheden en medewerkers

Elke schoonmaakklus vereist een aparte aanpak. Als schoonmaakbedrijf Schiedam, heeft R&S Cleaning daarom medewerkers in dienst die elk over de juiste vaardigheden beschikken. Het resultaat hiervan is, dat elke opdracht naar tevredenheid kan worden uitgevoerd. Schakel je als opdrachtgever R&S Cleaning in, dan kun je erop rekenen dat het werk conform afspraken wordt uitgevoerd.
Schoonmaakwerkzaamheden dienen op een bepaalde manier uitgevoerd te worden. Belangrijk daarom is, dat er constant wordt bijgehouden hoe diverse processen verlopen. Als schoonmaakbedrijf Schiedam maakt R&S Cleaning gebruik van een speciaal logboek. In het logboek worden alle werkzaamheden van begin tot eind bijgehouden waardoor jij als klant altijd up-to-date bent wat betreft de werkzaamheden die er worden uitgevoerd.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf Schiedam waar er kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk wordt afgeleverd. R&S Cleaning is het bedrijf waar je absoluut wezen moet.

Schoonmaakdiensten

Kantoor
schoonmaak

Bouwkeet
schoonmaak

Vloer-
onderhoud

Industriële
reiniging

Natuursteen
onderhoud

Gevel-
reiniging

Sanitair
reiniging

Huismeester

Millieu-
schade