SPOED   (010) 435 10 70 | info@rscleaning.nl Bel nu

Schoonmaakbedrijf Schiedam

 

Schoonmaakbedrijf Schiedam

Wil je gebruikmaken van een schoonmaakbedrijf Schiedam waar optimale service voorop staat, R&S Cleaning is de schoonmaakbedrijf waar je wezen moet. Ongeacht de schoonmaakopdracht, er wordt altijd gezorgd voor een perfect resultaat. Specialistische kennis zorgt er namelijk voor, dat je altijd kunt rekenen op de expertise van R&S Cleaning.

Aanspreekpunt schoonmaakbedrijf Schiedam

Naast het kunnen vervullen van allerlei schoonmaakopdrachten, is het ook van belang dat je voor vragen altijd terecht kunt bij iemand binnen het bedrijf. Bij R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Schiedam is ook dat perfect geregeld. Je krijgt namelijk als klant te maken met een vast aanspreekpunt. Heb je dus bijvoorbeeld een vraag over een bepaalde schoonmaakklus, een administratieve vraag of een opmerking, er alleen voorstaan zal nimmer gebeuren.

Een ander groot voordeel van een vast aanspreekpunt is, dat op deze wijze vertragingen voorkomen worden.

Schoonmaakwerkzaamheden en medewerkers

Elke schoonmaakklus vereist een aparte aanpak. Als schoonmaakbedrijf Schiedam, heeft R&S Cleaning daarom medewerkers in dienst die elk over de juiste vaardigheden beschikken. Het resultaat hiervan is, dat elke opdracht naar tevredenheid kan worden uitgevoerd. Schakel je als opdrachtgever R&S Cleaning in, dan kun je erop rekenen dat het werk conform afspraken wordt uitgevoerd.

Schoonmaakwerkzaamheden dienen op een bepaalde manier uitgevoerd te worden. Belangrijk daarom is, dat er constant wordt bijgehouden hoe diverse processen verlopen. Als schoonmaakbedrijf Schiedam maakt R&S Cleaning gebruik van een speciaal logboek. In het logboek worden alle werkzaamheden van begin tot eind bijgehouden waardoor jij als klant altijd up-to-date bent wat betreft de werkzaamheden die er worden uitgevoerd.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf Schiedam waar er kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk wordt afgeleverd. R&S Cleaning is het bedrijf waar je absoluut wezen moet.

Wij zijn ook werkzaam in Hellevoetsluis | Krimpen aan den IJssel | Maassluis | Ridderkerk | Rotterdam | Spijkenisse | Vlaardingen

Vragen? Neem contact met ons op