Skip to main content

Schoonmaakbedrijf
Krimpen aan
den IJssel

Komt het vaak voor dat schoonmaakwerk wordt uitgesteld of dat niemand binnen het bedrijf er tijd voor heeft, R&S Cleaning kan je daarbij te hulp schieten. Als schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel is er ruime ervaring aanwezig om elke schoonmaakklus naar wens uit te voeren. Naast uitvoer wordt er ook ruime aandacht besteed aan jou als klant.

Ervaren &
Betrouwbaar

Wij hanteren naast klassieke schoonmaakmethoden ook de allernieuwste, innovatieve technieken. Kiest u ook voor de juiste service en betaalbare schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit &
Service

Met een accurate en doelgerichte werkwijze bieden wij u kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Gebruikmakend van zowel traditionele schoonmaakmethodes als geavanceerde middelen en machines, uitgevoerd door ons vakkundige team.

Allround &
Gespecialiseerd

Vloeronderhoud bevat naast reinigen ook conserveren en beschermen, daarom verzorgen we met onze speciale vloerreinigingsmachines snel de benodigde vloerbehandeling, zoals schrobben, in de was zetten en coaten.

Ondersteuning
schoonmaakbedrijf
Krimpen aan den IJssel

Ondersteuning
schoonmaakbedrijf
Krimpen aan den IJssel

Professioneel schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel

U kunt er dus van uit gaan dat u de schoonmaak zorgeloos uitbesteed. In combinatie met korte communicatie lijnen, een hoge inzet vanuit ons team, haalt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Krimpen aan den IJssel u onderneming binnen. Binnen ons schoonmaakbedrijf is er erg veel kennis van schoonmaakmiddelen en de te gebruiken materialen, kennis en kunde, daar draait het om. Met veel kennis en kunde blijven de gebruikte materialen in uw pand op kwalitatief hoog niveau en ontstaat er minder tot geen slijtage. Voldoen aan uw wensen en eisen is waar het om draait. Om die reden is een persoonlijk gesprek eigenlijk het allerbelangrijkste onderdeel van een goede start. Beide partijen dienen exact te weten wat er gedaan en verwacht moet wordt. Met een duidelijk omschreven bestek kunnen wij u niet teleurstellen.
Neem gerust contact met ons op, of laat ons contact met u opnemen. Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel reageert dezelfde dag nog op aanvragen in Utrecht. Indien u belt, dan heeft u direct de juiste contactpersoon aan de lijn om een afspraak te arrangeren.
Laat u verrassen door onze kennis, kunde en motivatie, want deze ingrediënten spelen een grote rol met betrekking tot onze kwaliteit en scherpe tarieven.

Schoonmaakwerkzaamheden en experts

Indien je met jouw bedrijf bepaalde werkzaamheden verricht waarbij er schoonmaakwerk van specialistisch aard nodig is, dan zit je bij ons als schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel helemaal goed. Onze medewerkers in dienst zijn namelijk allemaal gekwalificeerd en beschikken zodoende over de juiste vaardigheden om elke schoonmaakklus tot een succes te maken. Doe je zaken met ons, je kunt er op rekenen dat al het werk volledig naar behoefte zal worden uitgevoerd.

Een schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel nodig. Laat R&S Cleaning de klus vandaag nog voor jou klaren.

Schoonmaakdiensten

Kantoor
schoonmaak

Bouwkeet
schoonmaak

Vloer-
onderhoud

Industriële
reiniging

Natuursteen
onderhoud

Gevel-
reiniging

Sanitair
reiniging

Huismeester

Millieu-
schade