SPOED   (010) 435 10 70 | info@rscleaning.nl Bel nu

Schoonmaakbedrijf Vlaardingen

 

Schoonmaakbedrijf Vlaardingen

Dient er een gebouw gereinigd te worden en je bent daarvoor op zoek naar een schoonmaakbedrijf Vlaardingen, R&S Cleaning is dan het aanspreekpunt. Ruime expertise zorgt ervoor dat elke schoonmaakopdracht uitgevoerd kan worden. Naast expertise wordt er ook voor gezorgd dat het meedenken met de klant ruime aandacht krijgt.

Support schoonmaakbedrijf Vlaardingen

Bij het gebruikmaken van de diensten van schoonmaakbedrijf Vlaardingen krijg je niet alleen te maken met de uitvoer van het werk. Zijn er vragen, ook daar wordt je mee geholpen. Als klant van R&S Cleaning krijg je namelijk altijd een vast aanpreekpunt toegewezen. Kom je in de situatie terecht dat je iets meer wilt weten over de uitvoer van een schoonmaakklus of je bent het niet eens met een bepaalde nota, een gericht antwoord zal je altijd ontvangen.

Schoonmaakwerkzaamheden en arbeidskrachten

De uitvoer van schoonmaakwerkzaamheden zal altijd verschillend zijn. Elke klus zal op een bepaalde manier aangepakt moeten worden. Doe je zaken met R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Vlaardingen, dan krijg je te maken met medewerkers die allemaal over de juiste expertise beschikken. Wat er dus wordt afgesproken wordt altijd nagekomen ongeacht de reinigingsklus waar je ons voor inschakelt.

Wanneer je ons als schoonmaakbedrijf Vlaardingen inhuurt, staat voorop dat de schoonmaakwerkzaamheden precies worden uitgevoerd zoals afgesproken. Doe je zaken met ons, je druk maken omtrent de uitvoer hoeft niet. Wij werken namelijk bij elke klus met een logboek. In het logboek houden de medewerkers precies elke stap bij, het gaat dan om uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden. Op deze wijze heb je als klant goed zicht op het gehele gebeuren.

Een schoonmaakbedrijf Vlaardingen nodig. Bel daarvoor vandaag nog R&S Cleaning.

Wij zijn ook werkzaam in Hellevoetsluis | Krimpen aan den IJssel | Maassluis | Ridderkerk | Rotterdam | Schiedam | Spijkenisse

Vragen? Neem contact met ons op