Skip to main content

Schoonmaakbedrijf
Vlaardingen

Dient er een gebouw gereinigd te worden en je bent daarvoor op zoek naar een schoonmaakbedrijf Vlaardingen, R&S Cleaning is dan het aanspreekpunt. Ruime expertise zorgt ervoor dat elke schoonmaakopdracht uitgevoerd kan worden. Naast expertise wordt er ook voor gezorgd dat het meedenken met de klant ruime aandacht krijgt.

Ervaren &
Betrouwbaar

Wij hanteren naast klassieke schoonmaakmethoden ook de allernieuwste, innovatieve technieken. Kiest u ook voor de juiste service en betaalbare schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit &
Service

Met een accurate en doelgerichte werkwijze bieden wij u kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Gebruikmakend van zowel traditionele schoonmaakmethodes als geavanceerde middelen en machines, uitgevoerd door ons vakkundige team.

Allround &
Gespecialiseerd

Vloeronderhoud bevat naast reinigen ook conserveren en beschermen, daarom verzorgen we met onze speciale vloerreinigingsmachines snel de benodigde vloerbehandeling, zoals schrobben, in de was zetten en coaten.

Support schoonmaakbedrijf
Vlaardingen

Support schoonmaakbedrijf
Vlaardingen

Schoonmaakwerkzaamheden en arbeidskrachten

De uitvoer van schoonmaakwerkzaamheden zal altijd verschillend zijn. Elke klus zal op een bepaalde manier aangepakt moeten worden. Doe je zaken met R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Vlaardingen, dan krijg je te maken met medewerkers die allemaal over de juiste expertise beschikken. Wat er dus wordt afgesproken wordt altijd nagekomen ongeacht de reinigingsklus waar je ons voor inschakelt.
Wanneer je ons als schoonmaakbedrijf Vlaardingen inhuurt, staat voorop dat de schoonmaakwerkzaamheden precies worden uitgevoerd zoals afgesproken. Doe je zaken met ons, je druk maken omtrent de uitvoer hoeft niet. Wij werken namelijk bij elke klus met een logboek. In het logboek houden de medewerkers precies elke stap bij, het gaat dan om uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden. Op deze wijze heb je als klant goed zicht op het gehele gebeuren.

Een schoonmaakbedrijf Vlaardingen nodig. Bel daarvoor vandaag nog R&S Cleaning.

Schoonmaakdiensten

Kantoor
schoonmaak

Bouwkeet
schoonmaak

Vloer-
onderhoud

Industriële
reiniging

Natuursteen
onderhoud

Gevel-
reiniging

Sanitair
reiniging

Huismeester

Millieu-
schade