Skip to main content

Schoonmaakbedrijf
Hellevoetsluis

Het kan voorkomen dat schoonmaakwerkzaamheden van dusdanige omvang worden, dat uitbesteding de enig optie is. Heb je daarmee te maken en je bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf Hellevoetsluis, R&S Cleaning kan je dan volledig van dienst zijn. Vakmanschap zorgt ervoor dat elke schoonmaakklus altijd naar wens zal worden uitgevoerd.

Ervaren &
Betrouwbaar

Wij hanteren naast klassieke schoonmaakmethoden ook de allernieuwste, innovatieve technieken. Kiest u ook voor de juiste service en betaalbare schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit &
Service

Met een accurate en doelgerichte werkwijze bieden wij u kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Gebruikmakend van zowel traditionele schoonmaakmethodes als geavanceerde middelen en machines, uitgevoerd door ons vakkundige team.

Allround &
Gespecialiseerd

Vloeronderhoud bevat naast reinigen ook conserveren en beschermen, daarom verzorgen we met onze speciale vloerreinigingsmachines snel de benodigde vloerbehandeling, zoals schrobben, in de was zetten en coaten.

Expertise schoonmaakbedrijf
Hellevoetsluis

Expertise schoonmaakbedrijf
Hellevoetsluis

Schoonmaakwerkzaamheden en medewerkers

Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden kan wat betreft zwaarte zeer verschillend uitvallen. Eén keer kan het een simpele klus zijn, een andere keer een zeer ingrijpend karwei. Ongeacht de zwaarte, een juiste expertise is altijd noodzaak. Doe je zaken met ons als schoonmaakbedrijf Hellevoetsluis, dan krijg je altijd te maken met medewerkers die over de juiste vaardigheden beschikken. Het resultaat hiervan is, dat schoonmaakwerkzaamheden constant naar wens worden uitgevoerd.

Bestaat er noodzaak om de expertise in te roepen van een schoonmaakbedrijf Hellevoetsluis? Laat R&S Cleaning vandaag nog de klus voor je klaren. Bel ons en wij bespreken de wensen graag met je.

Schoonmaakdiensten

Kantoor
schoonmaak

Bouwkeet
schoonmaak

Vloer-
onderhoud

Industriële
reiniging

Natuursteen
onderhoud

Gevel-
reiniging

Sanitair
reiniging

Huismeester

Millieu-
schade