Skip to main content

Natuursteen
onderhoud

Perfecte vloerreiniging en onderhoud tijdens dezelfde behandeling met ons unieke Floor-System. Geen toevoeging van reinigingsmiddelen door het gebruik van diamantschijven

Perfecte vloerreiniging

Perfecte vloerreiniging en onderhoud tijdens dezelfde behandeling met ons unieke Floor-System. Geen toevoeging van reinigingsmiddelen door het gebruik van diamantschijven! Een duidelijke tijd- en kostenbesparing in vergelijking met traditionele methodes. U heeft altijd een representatieve vloer die ook in topconditie is. Het vloeroppervlak wordt gesloten en is daardoor moeilijk doordringbaar voor vuil en vloeistoffen.
Vloeren die bijvoorbeeld door chemicaliën zijn aangetast, knappen we op en maken we krasvrij. Uw vloer krijgt de originele kleur en glans terug en wordt niet glad. Met veel succes reinigen en behandelen we dagelijks vloeren van leisteen, basalt, kunststeen, marmer, zandsteen, graniet, terrazzo, gietasfalt, etc.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer(en)? Laat het ons weten en wij komen graag bij u langs voor een beoordeling en een prijsopgave.