Skip to main content

Schoonmaakbedrijf
Maassluis

Voor professioneel schoonmaakwerk dien je te zijn bij R&S Cleaning. Als schoonmaakbedrijf Maassluis, zijn wij het aanspreekpunt als het gaat om geavanceerd schoonmaken. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om elke schoonmaakklus met succes uit te voeren. Naast onze aanwezige expertise zorgen wij er ook altijd voor dat jij als klant de juiste aandacht krijgt.

Ervaren &
Betrouwbaar

Wij hanteren naast klassieke schoonmaakmethoden ook de allernieuwste, innovatieve technieken. Kiest u ook voor de juiste service en betaalbare schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit &
Service

Met een accurate en doelgerichte werkwijze bieden wij u kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Gebruikmakend van zowel traditionele schoonmaakmethodes als geavanceerde middelen en machines, uitgevoerd door ons vakkundige team.

Allround &
Gespecialiseerd

Vloeronderhoud bevat naast reinigen ook conserveren en beschermen, daarom verzorgen we met onze speciale vloerreinigingsmachines snel de benodigde vloerbehandeling, zoals schrobben, in de was zetten en coaten.

Schoonmaakbedrijf
Maassluis staat voor je klaar

Schoonmaakbedrijf
Maassluis staat voor je klaar

Schoonmaakwerkzaamheden en vaardigheden

Om goed resultaat te bereiken, dienen schoonmaakwerkzaamheden volgens een bepaalde procedure te worden uitgevoerd. Noodzaak is daarom dat er constant een vinger aan de pols wordt gehouden wat betreft het verloop. Als schoonmaakbedrijf Maassluis hebben wij dat opgelost middels een logboek. Bij elke klus die wij uitvoeren houden wij namelijk een logboek bij. Hierin noteren wij alle werkzaamheden, van begin tot eind dus. Zodoende weet je precies of het werk conform afspraak wordt verricht.
Is er schoonmaakwerk aanwezig? Stap daarvoor vandaag nog binnen bij R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Maassluis.

Schoonmaakdiensten

Kantoor
schoonmaak

Bouwkeet
schoonmaak

Vloer-
onderhoud

Industriële
reiniging

Natuursteen
onderhoud

Gevel-
reiniging

Sanitair
reiniging

Huismeester

Millieu-
schade