SPOED   (010) 435 10 70 | info@rscleaning.nl Bel nu

Schoonmaakbedrijf Maassluis

 

Schoonmaakbedrijf Maassluis

Voor professioneel schoonmaakwerk dien je te zijn bij R&S Cleaning. Als schoonmaakbedrijf Maassluis, zijn wij het aanspreekpunt als het gaat om geavanceerd schoonmaken. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om elke schoonmaakklus met succes uit te voeren. Naast onze aanwezige expertise zorgen wij er ook altijd voor dat jij als klant de juiste aandacht krijgt.

Schoonmaakbedrijf Maassluis staat voor je klaar

Een schoonmaakklus kan op vele manieren worden uitgevoerd. Als klant kan het voorkomen dat je het even niet meer weet wat nu een handige oplossing kan zijn. Zit je met zo’n vraag of meer, bij ons als schoonmaakbedrijf Maassluis zit je helemaal goed. Wordt je klant van ons, dan krijg je een vast aanspreekpunt toegewezen. Ons aanspreekpunt is er speciaal om op al jouw vragen een antwoord te geven. Wil je dus bijvoorbeeld weten welke behandeling het beste is of heb je een vraag over een afschrijving, op alles krijg je een gepast antwoord.

Wat ook positief werkt is, dat door een vast aanspreekpunt het te verrichten werk veel vlotter zal verlopen.

Schoonmaakwerkzaamheden en vaardigheden

Om goed resultaat te bereiken, dienen schoonmaakwerkzaamheden volgens een bepaalde procedure te worden uitgevoerd. Noodzaak is daarom dat er constant een vinger aan de pols wordt gehouden wat betreft het verloop. Als schoonmaakbedrijf Maassluis hebben wij dat opgelost middels een logboek. Bij elke klus die wij uitvoeren houden wij namelijk een logboek bij. Hierin noteren wij alle werkzaamheden, van begin tot eind dus. Zodoende weet je precies of het werk conform afspraak wordt verricht.

Is er schoonmaakwerk aanwezig? Stap daarvoor vandaag nog binnen bij R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Maassluis.

Wij zijn ook werkzaam in Hellevoetsluis | Krimpen aan den IJssel | Ridderkerk | Rotterdam | Schiedam | Spijkenisse | Vlaardingen

Vragen? Neem contact met ons op