Skip to main content

Schoonmaakbedrijf
Ridderkerk

Dienen er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd te worden waarbij het erom gaat dat alles perfect wordt uitgevoerd, R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Ridderkerk kan je daarbij op de juiste wijze in bijstaan. Bij ons staat het verlenen van een goede service voorop. Daarbij zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden altijd naar wens worden uitgevoerd zodat het gewenste resultaat altijd wordt bereikt.

Ervaren &
Betrouwbaar

Wij hanteren naast klassieke schoonmaakmethoden ook de allernieuwste, innovatieve technieken. Kiest u ook voor de juiste service en betaalbare schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit &
Service

Met een accurate en doelgerichte werkwijze bieden wij u kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Gebruikmakend van zowel traditionele schoonmaakmethodes als geavanceerde middelen en machines, uitgevoerd door ons vakkundige team.

Allround &
Gespecialiseerd

Vloeronderhoud bevat naast reinigen ook conserveren en beschermen, daarom verzorgen we met onze speciale vloerreinigingsmachines snel de benodigde vloerbehandeling, zoals schrobben, in de was zetten en coaten.

Aanspreekpunt
schoonmaakbedrijf
Ridderkerk

Aanspreekpunt
schoonmaakbedrijf
Ridderkerk

Schoonmaakwerkzaamheden en expertise

Het klinkt misschien raar, maar ook schoonmaakwerk vereist vakmanschap. Worden de werkzaamheden niet correct uitgevoerd, de gevolgen kunnen zeer desastreus uitvallen. Doe je zaken met ons als schoonmaakbedrijf Ridderkerk, met gekwalificeerde medewerkers krijg je altijd te maken. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid en beschikken daarom over de juiste vaardigheden om elke schoonmaakklus tot een succes te maken.

Heb je vragen, ook dan kun je gebruik maken van de expertise van onze medewerkers.
Heb je een schoonmaakbedrijf Ridderkerk nodig waarbij vakmanschap voorop staat? R&S Cleaning is het bedrijf waar je wezen moet. Maak daarom vandaag nog een afspraak en overtuig je van onze expertise.

Schoonmaakdiensten

Kantoor
schoonmaak

Bouwkeet
schoonmaak

Vloer-
onderhoud

Industriële
reiniging

Natuursteen
onderhoud

Gevel-
reiniging

Sanitair
reiniging

Huismeester

Millieu-
schade