Skip to main content

Schoonmaakbedrijf
Spijkenisse

Ben je bijvoorbeeld in het bezit van een pand en er dienen schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd te worden, R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Spijkenisse kan de juiste dienstverlening verschaffen. Wat een schoonmaakopdracht ook mag zijn, specialistische kennis is altijd aanwezig in huis waardoor er precies aan de vraag kan worden voldaan.

Ervaren &
Betrouwbaar

Wij hanteren naast klassieke schoonmaakmethoden ook de allernieuwste, innovatieve technieken. Kiest u ook voor de juiste service en betaalbare schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit &
Service

Met een accurate en doelgerichte werkwijze bieden wij u kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Gebruikmakend van zowel traditionele schoonmaakmethodes als geavanceerde middelen en machines, uitgevoerd door ons vakkundige team.

Allround &
Gespecialiseerd

Vloeronderhoud bevat naast reinigen ook conserveren en beschermen, daarom verzorgen we met onze speciale vloerreinigingsmachines snel de benodigde vloerbehandeling, zoals schrobben, in de was zetten en coaten.

Beroep op
schoonmaakbedrijf
Spijkenisse

Beroep op
schoonmaakbedrijf
Spijkenisse

Schoonmaakwerkzaamheden en procedures

Wanneer je een beroep doet op R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Spijkenisse, dan kan het voorkomen dat je met diverse schoonmaaklussen zit. Elk van deze klussen zullen een aparte aanpak vereisen. Doe je zaken met R&S Cleaning, een professionele aanpak is altijd een feit. De medewerkers in dienst bezitten namelijk over de juist expertise om elke schoonmaakklus naar tevredenheid op te lossen.
Elke schoonmaakklus zal op een specifieke wijze moeten worden uitgevoerd. Het is daarom van groot belang dat elke stap nauwkeurig moet worden vastgelegd. Wanneer je R&S Cleaning als schoonmaakbedrijf Spijkenisse kiest, maakt het bijhouden van een logboek onderdeel uit van de taken die er worden verricht. Op deze wijze zie je dus precies hoe het schoonmaakwerk verloopt en of alles volgens afspraak wordt gedaan.ordt afgeleverd. R&S Cleaning is het bedrijf waar je absoluut wezen moet.

Schoonmaakdiensten

Kantoor
schoonmaak

Bouwkeet
schoonmaak

Vloer-
onderhoud

Industriële
reiniging

Natuursteen
onderhoud

Gevel-
reiniging

Sanitair
reiniging

Huismeester

Millieu-
schade