Skip to main content

Bouwkeet
schoonmaak

Het gehele object moet worden schoongemaakt en wat er ook moet gebeuren, wij hebben het benodigde personeel en materiaal allemaal in huis.

Bouwoplevering

R&S Cleaning is de hekkensluiter bij nieuwbouw/renovatie. Hierbij komt een strakke en gedegen planning om de hoek kijken. Het gehele object moet worden schoongemaakt en wat er ook moet gebeuren, wij hebben het benodigde personeel en materiaal allemaal in huis. Vaak is snelheid bij deze werkzaamheden een vereiste.
De projectleider overlegt en komt met de beste oplossing. Een bewijs daarvoor is het aantal bouwbedrijven dat steeds weer een beroep op ons doet. Op het gebied van bouwoplevering in zowel woning- als utiliteitsbouw staat bij ons een team van gespecialiseerde medewerkers paraat.

Bouwkeet schoonmaak

De zekerheid van een dagelijks of wekelijks schone werkomgeving wordt gegarandeerd wanneer u de reiniging van de keet uitbesteed aan R&S Cleaning. Bouwketen worden vaak vergeten als het gaat om schoonmaken, terwijl dit juist zo belangrijk is!
In het bijzonder voor de hygiëne is het een vereiste. Bouwketen zijn toch ruimten waar mensen in werken, maar ook eten met velen tegelijk. Voedselresten zorgen vooral dan in de zomermaanden voor veel ongedierte, die op hun beurt weer de nodige ziekten verspreiden.

Bouwopruimen

Een opgeruimd bouwterrein zorgt voor meer overzicht, is veiliger en het bouwproces verloopt soepeler. Wie werkt er niet graag op een opgeruimde werkplek? Bovendien houdt u de klanten tevreden. Onder leiding van de uitvoerder verzetten deze bouwopruimers heel wat werk voor u op de bouwplaats. Onze bouwopruimers zijn ervaren en bekwaam, met de nodige ervaring.
Mogelijkheid bestaat om bouwopruimers gedurende een heel traject te laten meelopen, maar ook bij piekdrukte en tijdelijke tekorten staan zijn graag voor de uitvoerder klaar.