SPOED   (010) 435 10 70 | info@rscleaning.nl Bel nu

Matrasreiniging

Dat heerlijke gevoel van een schoon bed


U kent het wel, dat heerlijke gevoel van een schoon bed als alles schoon gewassen is. Helaas is uw matras te groot om ook eens lekker te wassen. Matrassen gaan doorgaans lang mee en dat maakt een matras helaas de ideale plek voor huisstofmijten en bacteriën. Ook virussen krijgen beter de kans om zich te kunnen ontwikkelen.
Of u hier nu gevoel voor bent of niet, wij kunnen uw matras voor u reinigen. Het is prettig en vooral gezond om in een schoon en hygiënisch bed te slapen. R&S cleaning doet dit vanuit Rotterdam voor hotels, vakantieparken èn particulieren in de Randstad van Nederland e.o.

Service aan huis


Uw matras wordt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën gereinigd. U kunt kort na het reinigen al gebruik maken van uw matras en uw matras kan gewoon op uw bed blijven liggen.

Het Reinigen


Eerst voeren wij een testreiniging uit en laten u zien wat er uit uw matras komt na ± 2 minuten reinigen. Zo kunnen wij bepalen hoe de hoofdreiniging toegepast kan worden. De hoofdreiniging gaat in 4 stappen:

Stap 1

Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor wordt het vuil van de matras losgetrild en verpulverd.

Stap 3

Tijdens deze stap wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Stap 2

Het speciale vacuümsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle vuildeeltjes op. Deze worden opgevangen in een stofzak met filter, die speciaal ontworpen is om alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Stap 4

Uw matras wordt tenslotte besproeid met een beschermende spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert.
matras

Prijzen

Wij hanteren de volgende prijzen voor de reiniging van een matras aan beide zijden:
  • € 25,- voor een eenpersoons topdekmatras
  • € 30,- voor een eenpersoonsmatras
  • € 55,- voor een tweepersoons topdekmatras
  • € 50,- voor een tweepersoonsmatras
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief kilometervergoeding (vanaf Rotterdam) op basis van minimaal 3 matrassen tegelijk. Voor grotere projecten kunt u via ons contactformulier een offerte aanvragen.

Vragen? Neem contact met ons op